Hoe vindt u kerstpakketten tot 25 euro?

Vandaag de dag wordt de samenleving steeds meer genderneutraal. Toch verschillen mannen en vrouwen nog veel van elkaar op een aantal cruciale punten. Door te kiezen voor een kerstpakket speciaal voor vrouwen sluit u als werkgever beter aan bij de wensen van uw vrouwelijke personeel. Vrouwen hebben meestal een andere voorkeur qua kleuren, smaken en producten dan mannen. De ongeschreven regel geldt andersom natuurlijk ook. Hoe stellen we kerstpakketten voor mannen of vrouwen samen? U leest het hier.

Hoe maakt u een kerstpakket voor vrouwen?

Een kerstpakket samenstellen speciaal voor vrouwen klinkt misschien als een dure en moeilijke opgave, maar dat valt reuze mee! Kerstpakketten voor vrouwen kunt u met praktisch elk budget samenstellen. Maar hoe pakt u dit aan? Wij zetten enkele voorbeelden op een rij van hoe u een pakket kunt aanpassen aan uw vrouwelijke personeel:

  • Kies voor een pakket met een verpakking in stijlvolle kleuren.
  • Neem producten die de sfeer in huis verhogen, zoals kaarsen, plaids of andere decoratieve elementen voor haar interieur.
  • Ga voor fijne verzorgingsproducten zodat uw werkneemster na haar werk heerlijk thuis kan ontspannen.
  • Vergeet de trends niet! Producten die aansluiten van de mode van dit moment zijn altijd erg in trek. De glamoureuze Art Deco stijl is op het moment bijvoorbeeld erg in trek!

Kerstpakketten voor mannen

Kerstpakketten kopen voor mannen is een stuk makkelijker. Het klinkt zeer cliché, maar mannen zijn al snel tevreden als er drank en hartige hapje in het kerstpakket zitten. Ze zijn er dol op! Succes gegarandeerd. Maar als u echt verrassend uit de hoek wilt komen, kunt u voor mannen ook kiezen voor een Rituals kerstpakket. Daar gaan ze lekker van ruiken. Het is even wennen voor ze, maar uiteindelijk gaan ze het heerlijk vinden.

Hoe duurder hoe beter? Nee hoor!

Kerstpakketten zijn meer dan een leuk cadeau, het is een blijk van waardering van de werkgever. Kerstpakketten zijn weer helemaal hot, zo’n 7 miljoen Nederlanders ontvingen afgelopen jaar een kerstgeschenk van hun werkgever. Na de crisis zijn de meeste bedrijven ook weer meer geld aan kerstpakketten gaan uitgeven, gemiddeld zo’n 28 euro per werknemer. U denkt nu misschien: ‘hoe duurder het kerstpakket, hoe beter’. Uit onderzoek blijkt echter dat dit niet het geval is. Waardering druk je niet namelijk uit in geld, wel in een passend geschenk voor uw personeel. Door te kiezen voor een kerstpakket speciaal voor vrouwen of mannen, kunt u ook zeker kerstpakketten tot 25 euro bestellen die aansluiten bij de interesses en persoonlijke smaak van al uw medewerkers.

Hoe staat u tegenover kerstpakketten? Vertel ons uw ‘kerstverhaal’ via het contactformulier op onze website.

Categorieën: Ondernemen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *